Partyverhuur

Snel iets nodig? Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor jouw feest of evenement.

Alle verhuurartikelen bekijken

Diensten voor evenementen

Zoek je aankleding, catering, licht & geluid of entertainment voor jouw evenement?
Bekijk onze diensten

Totaaloplossing nodig?

M-Rental heeft totaalpakketten voor evenementen. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot tuinfeesten.
Bekijk de mogelijkheden

It’s Christmas time!

Een kerstborrel op de zaak, een heerlijk kerstdiner met familie of wat dacht je van een winter barbecue? In het winterseizoen verzorgen wij allerlei leuke kerst en winter events voor kleine en grote gezelschappen. Van losse party verhuur zoals dinertafels en stoelen tot de complete verzorging van een kerstborrel. M Rental helpt je de winter door!

Kerstborrel

Elk winterseizoen helpen wij heel veel bedrijven met de invulling van hun kerstborrel op de zaak. Leuke winterse aankleding, lekker eten, gezellige muziek, wij kunnen het allemaal. Samen met je collega’s met een lekker biertje, warme chocolademelk of glühwein het jaar afsluiten, heerlijk toch? Wij toveren eenvoudig een kantine of bedrijfshal om met onze kerst decors en andere winterse attributen. Door onze grote ervaring met bedrijfsfeesten kunnen wij je uitstekend adviseren en de klus klaren zoals zoveel klanten al van ons gewend zijn!

Kerstdiner thuis

Wij verzorgen kerstborrels bij kleine én grote bedrijven maar uiteraard kan je bij M Rental ook terecht als particulier. Onze topmaterialen haal je eenvoudig in huis voor een heerlijk, zorgeloos kerstdiner. Wij bieden al jaren uitkomst voor mensen die opzoek zijn naar het huren van tafels, stoelen, een partytent en leuke aankleding. En ga je koken voor een groot gezelschap? Huur dan onze chafing dishes voor het warm houden van het eten. Vraag al deze en andere materialen eenvoudig aan via onze verhuur catalogus en vier kerst met je familie en vrienden.

Losse huur voor horeca en evenementen

Je hebt een horeca zaak of je organiseert een evenement maar je komt net even wat statafels, een terrasverwarmer of een warme dranken ketel voor de glühwein te kort? M Rental schiet te hulp! Onze professionele materialen zijn uiteraard te huur voor je horeca zaak, restaurant of evenement. Wij komen de materialen bij je bezorgen en weer ophalen. Ook voor het huren van materialen voor langere tijd kun je bij ons terecht. Voor vele winterfairs, kerstmarkten, schaatsbanen of andere winterse evenementen zijn wij de vaste leverancier! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of neem een kijkje in de verhuurcatalogus.

Winter BBQ

Wie zegt dat je moet wachten op de zomer voor een heerlijke barbecue? Een winter BBQ is enorm sfeervol. M Rental zorgt voor het eten, de drankjes en belangrijk, de heaters! Samen met je vrienden, collega’s of familie lekker genieten van heerlijke bbq gerechten. Je kunt er voor kiezen de gehele winter bbq te laten verzorgen door onze mensen met uiteraard een goede kok. Ook is het mogelijk bij ons aan te kloppen voor het huren van de losse materialen zoals terrasverwarmers, BBQ’s en wat dacht je van een super sfeervolle vuurkorf?

Hulp nodig met het kiezen van de juiste spullen?

Laat hieronder jouw gegevens en wensen achter en wij nemen contact met je op.