Partyverhuur

Snel iets nodig? Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor jouw feest of evenement.

Alle verhuurartikelen bekijken

Diensten voor evenementen

Zoek je aankleding, catering, licht & geluid of entertainment voor jouw evenement?
Bekijk onze diensten

Totaaloplossing nodig?

M-Rental heeft totaalpakketten voor evenementen. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot tuinfeesten.
Bekijk de mogelijkheden

Welk feest mogen wij voor je verzorgen?

M Rental heeft veel ervaring in het verzorgen van bruiloften, bedrijfsfeesten en vele andere events! Bekijk hier enkele mogelijkheden en laat je inspireren.

Huwelijksfeest

Jullie bruiloft moet natuurlijk de mooiste dag van jullie leven worden. De perfecte locatie speelt daarbij een grote rol. Wij kunnen de trouwlocatie aankleden en stylen hoe jullie dit willen!

Meer info

Bedrijfsevent

Wij verzorgen personeelsfeesten, openingen, presentaties en zelfs een afscheidsfeestje voor een gewaardeerde collega die met pensioen gaat. Wij bieden een passend totaalpakket.

Meer info

DJ Show

Een DJ kan je feestje maken of breken. Daarom werken wij uitsluitend met vakbekwame, professionele DJ’s. Wij hebben DJ’s voor allerlei verschillende soorten evenementen.

Meer info

Tuinfeest

Wat is er nou leuker dan in je eigen tuin een feestje geven? Het hele jaar door weten onze klanten ons te vinden voor een 21-dinner, BBQ, verjaardagsfeest of zelfs bruiloft in de achtertuin.

Meer info

Barbecue

Wie is er niet dol op? Die authentieke smaak van heerlijke gegrilde gerechten van de barbecue. We leveren het eten, de borden, het drinken, het bestek, de servetten en de BBQ.

Meer info

Feestelijke opening

Een maandenlange verbouwing of nieuwe locatie moet natuurlijk feestelijk geopend worden! Van de rode loper tot de confetti en van de catering tot de partytenten. Wij verhuren alles!

Meer info

Verjaardagsfeest

Een verjaardag groots aanpakken, daar kunnen wij je bij helpen! Wij verhuren alle materialen voor een té gekke verjaardag. Of je nu jaarlijks lekker uitpakt of een mijlpaal wilt vieren, wij verhuren alles.

Meer info

Kerstfeest

Een kerstborrel op de zaak, een heerlijk kerstdiner met familie of wat dacht je van een winter barbecue? Wij verzorgen allerlei leuke kerst en winter events voor kleine en grote gezelschappen.

Meer info

Onze verschillende thema’s 

Oktoberfest

Wij verhuren alles voor een geslaagd Oktoberfest! Wij verzorgen totaalconcepten en je kunt bij ons terecht voor de huur van bierpullen, biertafels, tenten en uiteraard de biertap.

Meer info

Après-Ski

Wunderbar! Je kunt bij ons terecht voor het huren van biertafels, statafels, après ski aankleding en wil je een echte winterse sfeer? Je kunt bij ons zelfs een sneeuwmachine huren!

Meer info

Viva Las Vegas

Breng een stukje Amerika naar Nederland met ons ‘All American Way’ totaalpakket. Van een heerlijk Amerikaans buffet tot een compleet casino op locatie! Dit is echt een geweldig avondvullend programma.

Meer info

Ibiza Style

Jullie bruiloft moet natuurlijk de mooiste dag van jullie leven worden. De perfecte locatie speelt daarbij een grote rol. Wij kunnen de trouwlocatie aankleden en stylen hoe jullie dit willen!

Meer info

Zullen we de mogelijkheden bespreken?

Laat hieronder jouw gegevens en wensen achter en wij nemen contact met je op.