Partyverhuur

Snel iets nodig? Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor jouw feest of evenement.

Alle verhuurartikelen bekijken

Diensten voor evenementen

Zoek je aankleding, catering, licht & geluid of entertainment voor jouw evenement?
Bekijk onze diensten

Totaaloplossing nodig?

M-Rental heeft totaalpakketten voor evenementen. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot tuinfeesten.
Bekijk de mogelijkheden

Ibiza Style!

Ons Ibiza thema, bijna een klassieker in ons verhuur aanbod blijft enorm populair en wij snappen helemaal waarom! Een heerlijk zomers thema met leuke aankleding, lekkere drankjes en wat ons betreft wat zomerse muziek! Wij hebben alles om de te gekke setting van Ibiza naar Nederland te halen. Witte bars met LED verlichting, leuke zitjes met kussentjes en statafels in alle kleuren van de regenboog.

Van klein feestje thuis tot een groot bedrijfsfeest

Dit thema is ontzettend leuk op bedrijfsfeesten, verjaardagen, bruiloften en andere evenementen. Vele zakelijke en particuliere klanten komen bij ons uit voor de totale invulling van een Ibiza feest. Wij leveren alle materialen om er een geslaagd event van te maken. Wij begeleiden je graag in alle stappen om er iets onvergetelijks van te maken. Neem contact met ons op en wij helpen je graag.

Van meubilair tot decordoek

Thuis of op de zaak toveren wij de achtertuin, het magazijn of een andere ruimte in no-time om naar een zomers thema. Ons mooie meubilair en decordoeken zijn eenvoudig neer te zetten en geven direct een leuke uitstraling. Uiteraard hebben we voor elk budget leuke oplossingen om een zomers feestje te vieren.

Bekijk onze decordoeken

Shake it!

Maak het zomerse feestje écht helemaal compleet met onze cocktailshaker. Onze professionele barman komt met een super leuke cocktailbar naar jouw verjaardag, feestje, bedrijfsfeest of ander event. Uiteraard is ons cocktail arrangement ook uit te breiden met een drankarrangement met frisdranken, bier en wijn. Wil je meer weten over ons cocktail arrangement en direct doorpakken?

Bekijk het arrangement in onze verhuur catalogus.

Op zoek naar losse partyverhuur voor een te gek Ibiza feest?

Vraag direct een offerte aan via onze verhuur catalogus.

Op zoek naar een totaalconcept?

Geen opdracht is voor ons te klein óf te groot. Heb jij een idee waar je onze visie bij kan gebruiken? Neem contact met ons op.