Partyverhuur

Snel iets nodig? Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor jouw feest of evenement.

Alle verhuurartikelen bekijken

Diensten voor evenementen

Zoek je aankleding, catering, licht & geluid of entertainment voor jouw evenement?
Bekijk onze diensten

Totaaloplossing nodig?

M-Rental heeft totaalpakketten voor evenementen. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot tuinfeesten.
Bekijk de mogelijkheden

Oktoberfest materiaal huren of een totaalconcept!

Een Oktoberfest, overgewaaid uit Duitsland is de laatste tijd enorm in populariteit toegenomen. Wij verhuren uiteraard alles om een geslaagd feest te vieren! Je kunt bij ons terecht voor de huur van bierpullen, biertafels, tenten en uiteraard de biertap. Kunnen wij je helpen om het Oktoberfest tot een enorm geslaagd event te maken? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

M Rental, de totaalaanbieder uit de Hoeksche Waard

Wij zijn goed in het leveren van een totaalconcept, een plan uitvoeren van idee tot eindproduct. Wij begeleiden je graag in alle fases van een geslaagd evenement. Het grote voordeel is dat wij totaalaanbieder zijn en dat je bij ons terecht kunt voor alle facetten van een Oktoberfest of ander evenement. Zo heb je één offerte en één aanspreekpunt op je event.

Maar kan ik ook terecht bij jullie voor het huren van biertafels?

Tuurlijk! Onze professionele biertap, ons mooie glaswerk of onze stevige biertafels zijn uiteraard ook te huur voor zakelijke én particuliere klanten. Bekijk onze verhuur catalogus en doe inspiratie op voor je volgende event. Direct lekker doorpakken? Via onze verhuurcatalogus kun je eenvoudig een offerte aanvragen.

Losse verhuur voor jouw Oktoberfest

Hieronder vindt je een greep uit de meest gekozen items voor een Oktoberfest. Vraag direct een offerte aan via onze verhuur catalogus! 

Hulp nodig bij het selecteren van de juiste materialen of interesse in een totaalconcept? 

Laat hieronder jouw gegevens en wensen achter en wij nemen contact met je op.