Partyverhuur

Snel iets nodig? Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor jouw feest of evenement.

Alle verhuurartikelen bekijken

Diensten voor evenementen

Zoek je aankleding, catering, licht & geluid of entertainment voor jouw evenement?
Bekijk onze diensten

Totaaloplossing nodig?

M-Rental heeft totaalpakketten voor evenementen. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot tuinfeesten.
Bekijk de mogelijkheden

Jouw huwelijksfeest tot in de puntjes verzorgd

Wij bieden graag een totaalpakket om jullie de perfecte dag te bezorgen, bij ons kun je alles huren voor jullie trouwdag, van catering tot trouwprieel en van entertainment tot weddingchairs. Het is uiteraard ook mogelijk bij ons aan te kloppen als je slechts op zoek bent naar een draadloze microfoon om te gebruiken tijdens de ceremonie. Voor ons is geen order te klein óf te groot.

Trouwen onder ons trouwprieel

Een prachtig trouwprieel die een ware aanvulling is bij jullie ceremonie. Want een trouwprieel waaronder het ja-woord wordt gegeven is natuurlijk hét toppunt van romantiek! Het prieel komt natuurlijk overal goed tot z’n recht. Op een buitenlocatie zoals een strand, park of zelfs in eigen tuin kunnen wij het geheel helemaal voor je opbouwen zodat jullie daar zelf geen omkijken naar hebben en heerlijk kunnen genieten.

Naar de trouwprielen

Een overkapping tegen het Nederlandse weer

Je hebt een grote achtertuin of een geweldige locatie gevonden waar je jullie bruiloft wilt gaan vieren. Wij verhuren tenten in alle soorten, maten én voor elk budget! Je kunt bij M Rental terecht voor stretchtenten, alu hallen, partytenten en de luxueuze Marvellous white tent. Wij kunnen de tent uiteraard ook helemaal inrichten met ons totaal aanbod, wij verhuren alles! Van biertap tot verwarming en van DJ tot weddingchair. Dat is toch ideaal? Één aanspreekpunt voor al je party behoeften.

Naar onze tenten in de verhuur catalogus

Openingsdans bruiloft

De trouwring is uitgezocht, de dag is gepland, het entertainment, de locatie, de hapjes en drankjes zijn geregeld. Hoe start je op een originele en leuke manier jullie trouwfeest? Een verpletterende moderne openingsdans! Wij hebben een volledig ingerichte geluidsstudio om een mix van nummers te maken die een reflectie zijn van jullie als koppel. Je kunt dan met een groep (flashmob) of met z’n tweeën jullie trouwfeest knallend beginnen. Aan de hand van de door jullie gekozen muziek, daar kunnen we met onze ervaring mee helpen natuurlijk. Kijken we samen hoe dit het beste tot één strakke openingsdans mix gecombineerd kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

M Rental, ook hét adres voor de huur van party materiaal voor een bruiloft

Ja, wij kunnen alle aspecten van een complete bruiloft invullen maar je kunt bij ons uiteraard ook gewoon terecht voor losse verhuur van weddingchairs, een katheder, een beamer, noem het maar op! Al onze professionele materialen zijn bij ons ook los te huur om jullie bruiloft compleet te maken.

Gaan wij samen jouw bruiloft plannen?

Laat hieronder jouw gegevens en wensen achter en wij nemen contact met je op.