Partyverhuur

Snel iets nodig? Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor jouw feest of evenement.

Alle verhuurartikelen bekijken

Diensten voor evenementen

Zoek je aankleding, catering, licht & geluid of entertainment voor jouw evenement?
Bekijk onze diensten

Totaaloplossing nodig?

M-Rental heeft totaalpakketten voor evenementen. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot tuinfeesten.
Bekijk de mogelijkheden

Bezorgkosten en andere veel gestelde vragen (FAQ)

Bezorgkosten / transport

Onze bezorgkosten zijn €0,65 per kilometer vanaf ons magazijn in Oud Beijerland. Hou er wel rekening mee dat wij voor een order 4x moeten rijden, 2x heen, 2x terug. Benieuwd wat de bezorgkosten zullen zijn voor jouw order? Onze transportkosten calculator geeft een goede schatting, deze calculator vindt je in stap 2 tijdens je offerte aanvraag op de website.

Let op: Onze bezorgkosten calculator geeft een indicatie zonder rekening te houden met de kosten van veerdiensten, tolwegen of andere mogelijke extra kosten. Op de offerte die je ontvangt staan de uiteindelijke kosten netjes vermeldt, geen verassingen achteraf, wel zo fijn!

Onze bezorgtijden

Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag, 10:00 tot 17:00. Bezorging buiten onze normale tijden uitsluitend in overleg en tegen eventuele meerprijs. Een indicatieve bezorgtijd en ophaaltijd vermelden wij op je offerte. Wij proberen ons zo veel mogelijk aan deze indicatie te houden maar het is mogelijk dat door drukte of het combineren van ritten de tijd op de bon niet overeenkomt met de uiteindelijke bezorgtijd.

}

Openingstijden van onze klantenservice en magazijn

Maandag 10:00 – 17:00
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 14:00

Huurperiode van de materialen

De prijzen in onze verhuur catalogus zijn voor een periode van maximaal drie dagen, waarin u één gebruiksdag heeft. Spullen die bijvoorbeeld op een donderdag nodig zijn kunnen bij ons op woensdag gehaald worden en op vrijdag geretourneerd worden. Ook gaan wij flexibel om met spullen die in het weekend nodig zijn, vaak is het mogelijk om in overleg de spullen vrijdag op te halen en maandag te retourneren, uiteraard wel binnen onze gangbare openingstijden.

Kan ik de gehuurde materialen ook zelf bij jullie ophalen en terug brengen?

Jazeker, al onze materialen kun je bij ons magazijn ophalen en terugbrengen. Uitgangspunt is dat de materialen correct vervoerd worden en dit geen schade toebrengt aan ons materiaal. Ben je benieuwd of de aangevraagde spullen in de auto passen? Neem contact met ons op en wij informeren je graag. Tijden dat het gehuurde materiaal opgehaald en geretourneerd kan worden staan netjes vermeld op je offerte.

Hoe snel ontvang ik een offerte?

Binnen 24 uur een offerte op maat in je mailbox, daar gaan én staan wij voor! En het beste van alles, meestal zijn we sneller! Let er wel op dat bij grote offerte aanvragen en totaalconcepten het wat langer kan duren voordat je de offerte ontvangt. Bij deze aanvragen nemen wij uiteraard wel altijd binnen 24 uur contact met je op voor het bespreken van details en geven we je een duidelijke indicatie wanneer je de offerte kunt verwachten.

Hoe kan ik betalen?

Bij bevestiging van de order ontvang je van ons een factuur. De factuur moet in de regel binnen 14 dagen vóór de huur of evenementen datum voldaan worden via iDeal of bankoverschrijving. In overleg kan er ook betaald worden via PIN of contant bij het afhalen van de gehuurde materialen. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker 😉

Verhuren jullie ook aan particuliere klanten of alleen aan bedrijven?

Particuliere klanten, oftewel mensen die niet vanuit een bedrijf of overheidsinstantie spullen bij ons willen huren zijn uiteraard van harte welkom! Geen order is ons te groot óf te klein.

Moet ik het servies en glaswerk schoon terugbrengen?

Veeg schoon servies en glaswerk is bij ons voldoende! Wij doen de rest van de afwas. Met veeg schoon bedoelen wij dat het servies en glaswerk zonder sauzen, etensresten en overgebleven drankjes in de juiste kratten gesorteerd bij ons terugkomen.

Alle overige artikelen dienen schoon te worden geretourneerd, anders zijn wij genoodzaakt schoonmaakkosten in rekening te brengen. De tarieven zijn op te vragen bij onze verhuur afdeling.

Moet de gehuurde barbecue schoongemaakt worden?

Als je zelf de BBQ schoonmaakt bespaar je schoonmaakkosten, uitgangspunt is dat de BBQ net zo schoon terug komt als dat wij hem aan je geleverd hebben. Laat je het schoonmaken liever aan ons over? Voeg dan afhankelijk van de grootte ‘Schoonmaak BBQ klein’ of ‘Schoonmaak BBQ groot’ toe aan je offerte aanvraag. Ga je de BBQ zelf schoonmaken? Dan rekenen wij €35 ex btw. borg. Dit ontvang je uiteraard direct terug zodra wij de BBQ gecontroleerd en oké bevonden hebben.

Breuken en tekorten (manco’s)

Wij begrijpen dat er wel eens iets kapot kan gaan. Na terugkomst van van de materialen wordt alles door ons geteld en gecontroleerd op schade. In het geval van ontbrekende materialen zal de betreffende mancoprijs, vervangingswaarde of de reparatiekosten van het item in rekening worden gebracht. Deze waardebepaling door M Rental is bindend.

Breng je de ontbrekende materialen binnen 7 dagen alsnog retour dan zullen wij de factuur ongedaan maken.