Partyverhuur

Snel iets nodig? Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor jouw feest of evenement.

Alle verhuurartikelen bekijken

Diensten voor evenementen

Zoek je aankleding, catering, licht & geluid of entertainment voor jouw evenement?
Bekijk onze diensten

Totaaloplossing nodig?

M-Rental heeft totaalpakketten voor evenementen. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot tuinfeesten.
Bekijk de mogelijkheden

Een veelzijdig verhuurbedrijf uit de Hoeksche Waard!

Ons familiebedrijf uit Oud Beijerland is de totaalleverancier voor alles wat je maar nodig hebt om een spetterend feest of evenement te organiseren! Laat je hier inspireren en voel je altijd vrij contact met ons op te nemen.

Licht, geluid en beeld

Een perfecte verzorging van de techniek is essentieel. Wij hebben alle materialen en de kennis om je evenement een goede technische invulling te geven. Van losse verhuur tot een complete productie, wij hebben het in huis!

Aankleding feestlocatie

Tenten, bedrijfshallen en andere locaties richten wij compleet voor je in. Ons assortiment is zeer uitgebreid van licht, geluid en podia tot luxe bars en de totale verzorging van jouw evenement.

Catering

M Rental biedt catering voor elke gelegenheid en is net als bij al onze andere diensten geheel naar eigen wens in te vullen! Of het nu gaat om een buffet, een heerlijke BBQ of exclusieve hapjes zoals tapas en sushi.

 

Verkoop & installatie

Op zoek naar professionele en moderne apparatuur voor je horeca onderneming, voetbal vereniging of andere locatie? Onze expertise delen wij graag om je project tot een succes te maken!

 

DJ shows

Een waanzinnig feest wil je natuurlijk niet aan het toeval overlaten, logisch! Het moet immers een onvergetelijk feest worden. Het entertainment is hierbij een essentiële sfeerbepalende factor. Bij M Rental huur je zorgeloos die professionele DJ of ander entertainment.

Iets anders nodig?

Met onze ervaring, flexibiliteit en creativiteit verzorgen wij al jarenlang met veel plezier allerlei verschillende evenementen. Heb je speciale wensen of iets nodig wat je niet op onze website vindt? Grote kans dat wij je toch kunnen helpen. Bel ons en we bespreken graag de mogelijkheden met je.