Partyverhuur

Snel iets nodig? Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor jouw feest of evenement.

Alle verhuurartikelen bekijken

Diensten voor evenementen

Zoek je aankleding, catering, licht & geluid of entertainment voor jouw evenement?
Bekijk onze diensten

Totaaloplossing nodig?

M-Rental heeft totaalpakketten voor evenementen. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot tuinfeesten.
Bekijk de mogelijkheden

Catering

Wij verzorgen heerlijk eten en drinken op de meest uiteenlopende feesten en evenementen. Een goede cateraar is natuurlijk onmisbaar. Door onze hoge kwaliteitsnormen en oog voor detail altijd tot in de puntjes geregeld. Uiteraard houden wij rekening met je wensen en budget. Wij hebben goede buffetten, heerlijke bbq’s, authentieke tapas en zelfs sushi. M Rental biedt een totaalconcept voor je feest of evenement. 

Foodcourt / cateringplein

Helemaal van deze tijd én voor iedereen wat wils! Onze nieuwste trend is het realiseren van een foodcourt. De gasten kunnen op hun gemak langs de verschillende stands of foodtrucks lopen om te proeven van al het heerlijks wat dit plein te bieden heeft. De mogelijkheden in het aanbod zijn eindeloos! Wij maken het plein helemaal af met leuke zitjes, statafels, verlichting en aankleding. Een enorm leuk idee voor de wat grotere feesten, bedrijfsfeesten en andere evenementen zoals Koningsdag en de Roparun.

Foodtruck huren?

Wij bieden een echte BBQ foodtruck aan. Deze stoere foodtruck met zijn complete uitrusting zorgt voor sfeer, beleving en smaak. Door het gebruik van houtskool brengt het die heerlijke authentieke rokerige BBQ gerechten naar jouw feest of evenement. Meerdere foodtrucks huren? Wij stellen graag een offerte voor je op. 

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Aangepast aan jullie wensen

Wij verzorgen allerlei evenementen door heel het land, voor ons is dit altijd maatwerk. Je kunt je misschien voorstellen dat het catering menu voor een beautysalon er heel anders uitziet dan een havenbedrijf. Wij kijken altijd samen met de klant naar de wensen, budget en enorm belangrijk, wat willen de gasten op het evenement?

Neem voor meer informatie contact met ons op of bekijk onze catering menu’s in de verhuur catalogus.

M Rental, ook voor de professionele cateraar of horeca ondernemer

Heb je zelf een horecazaak of ben je een cateraar? Al ons professionele materiaal zoals servies, glaswerk en keukenapparatuur is uiteraard ook gewoon te huur. Van kleine materialen zoals glaswerk of serviesgoed, tot aan het grotere werk zoals statafels, meubilair en partytenten. Kort gezegd is geen order ons te klein óf te groot. Wij komen het materiaal bij je bezorgen en ophalen of haal de gehuurde materialen eenvoudig bij ons op in Oud Beijerland. Bekijk onze verhuur catalogus en doe direct een aanvraag voor je volgende event.

Wil je graag een op-maat gemaakte offerte?

Laat hieronder jouw gegevens en wensen achter en wij nemen contact met je op.