Partyverhuur

Snel iets nodig? Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor jouw feest of evenement.

Alle verhuurartikelen bekijken

Diensten voor evenementen

Zoek je aankleding, catering, licht & geluid of entertainment voor jouw evenement?
Bekijk onze diensten

Totaaloplossing nodig?

M-Rental heeft totaalpakketten voor evenementen. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot tuinfeesten.
Bekijk de mogelijkheden

Er is er één jarig! Huur alles voor je verjaardag

Een verjaardag groots aanpakken, daar kunnen wij je als geen ander bij helpen! Wij verhuren alle materialen voor een té gekke verjaardag. Of je nu jaarlijks lekker uitpakt of een mijlpaal wilt vieren, wij verhuren alles. Ben je je verjaardag aan het organiseren en zoek je een goed verhuurbedrijf voor al je feestmaterialen? Dat hebben wij super eenvoudig gemaakt voor je! Zoek de materialen uit in onze verhuur catalogus en vraag eenvoudig een offerte aan. We kunnen je natuurlijk ook adviseren dus neem als je vragen hebt zeker contact met ons op!

21 diner

Helemaal van deze tijd en overgewaaid uit het studentenleven, een 21 diner. Tegenwoordig wordt dit leuke diner zeker niet alleen maar onder studenten gegeven maar door heel veel mensen die hun 21ste verjaardag onvergetelijk willen maken. Volgens de traditie koken je ouders voor de gasten. Zijn je ouders niet van die sterrenkoks? Wij kunnen je uiteraard helpen door heerlijk eten door onze koks te laten bereiden. Ook kun je bij ons terecht voor de huur van borden, bestek, tafels, stoelen, heaters, een partytent en leuke aankleding.

Bekijk ons verhuur aanbod in de verhuurcatalogus 

Spullen huren voor een kinderfeest? M Rental!

Je wilt een leuk kinderfeestje organiseren? Wij verhuren alles om de kleintjes de dag van hun leven te bezorgen. Ons oog voor kwaliteit en veiligheid zorgen ervoor dat het voor iedereen een super feestje wordt! Wij verhuren springkussens, statafels, partytenten en andere materialen om de kids een geweldige verjaardag te bezorgen. Uiteraard kunnen wij ook de opbouw en afbouw verzorgen zodat het ook voor de ouders een zorgeloze dag wordt. Van een klein springkussen tot een compleet kinderplein met grote attracties en de juiste begeleiding / toezicht. M Rental gaat jullie helpen om er wat moois van te maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Losse huur van party materialen voor je verjaardag

Wij kunnen een totaalpakket leveren maar je kunt ook bij ons terecht voor het huren van alle materialen voor je verjaardag. Je kunt bij ons glazen, een biertap, rode loper, stoelen, statafels, een partytent en bestek huren. Ook hebben wij leuke specials in ons verhuur assortiment. Is er bijvoorbeeld een abraham of sarah in de familie? Huur bij ons een leuke opblaasbare pop en laat de hele buurt zien dat er bij jullie een feestje is! Voor elke denkbare invulling van een verjaardag hebben wij de juiste partyverhuur!

Samen de juiste spullen uitzoeken of kunnen we je helpen bij het realiseren van het complete feest?

Laat hieronder jouw gegevens en wensen achter en wij nemen contact met je op.