Partyverhuur

Snel iets nodig? Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor jouw feest of evenement.

Alle verhuurartikelen bekijken

Diensten voor evenementen

Zoek je aankleding, catering, licht & geluid of entertainment voor jouw evenement?
Bekijk onze diensten

Totaaloplossing nodig?

M-Rental heeft totaalpakketten voor evenementen. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot tuinfeesten.
Bekijk de mogelijkheden

Verhuizing of verbouwing achter de rug?
Tijd voor een feestje!

Je wilt zo’n heugelijk moment natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Een maandenlange verhuizing, verbouwing, een tentoonstelling of een museum moet natuurlijk feestelijk geopend worden! Van de rode loper tot de confetti en van de catering tot de partytenten. Wij verhuren alles! Voor veel bedrijven en particulieren zijn wij de alles-in-1 oplossing. Dit is natuurlijk ideaal, je hebt één aanspreekpunt voor al je party benodigdheden en één overzichtelijke offerte. Wij begeleiden je in het totale traject van je feestelijke opening of jubileum.

Je hebt een datum, een begroting gemaakt, en nu?

Je hebt een datum, een begroting gemaakt, en nu? Wij kunnen je helpen met alle aspecten voor een extra feestelijke opening. De rode lanceer knop, oplaten van ballonnen, laten vallen van een doek, noem het maar op! Prikkel alle zintuigen van de bezoekers en laat een onuitwisbare indruk achter. Als je wilt maken wij er een echte show van met een goede beat, video en een lichtshow. Voor alle soorten openingen verzorgen wij het totaalpakket of de huur van losse materialen.

Samen aftellen, 3-2-1, CONFETTI!

Een echt wauw effect creëren doe je uiteraard met ons confetti lanceer systeem. Wij bieden een all-in-one confetti oplossing voor de klant die zijn opening extra feestelijk wilt laten verlopen. De set is alles wat je nodig hebt om veilig en betrouwbaar confetti of streamers tot 20 meter de lucht in te schieten. De set wordt helemaal compleet geleverd met een lanceerknop, statief en confetti of streamers naar keuze. Vraag hem direct aan in onze verhuur catalogus!

Oké, even een klein zijsprongetje, gender reveal!

We hebben je natuurlijk al van alles verteld over onze confetti shooters die je kunt gebruiken bij een feestelijke opening maar we willen je ook nog even op een super leuk idee brengen. Een gender reveal met onze confetti lanceer set is echt geweldig. Wij leveren deze set met een grote rode lanceer knop en confetti naar keuze. Tel samen af, jongen of meisje? Druk op de knop en de confetti vliegt tot 20 meter de lucht in.

Ik wil deze confetti set huren

Materiaal huren voor elk budget, groepsgrootte en gelegenheid, M Rental!

Ben je helemaal enthousiast geworden van ons verhaal, goede reviews en wil je nu lekker doorpakken? Bekijk onze verhuur catalogus en vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op.

Wij zijn een professioneel bedrijf maar laat je niet afschrikken..

Dat wordt onderstreept door alle particulieren, kleine en grote bedrijven die gebruik maken van onze diensten maar laat je vooral niet afschrikken als wij weer eens met wat grote namen strooien! Wij verzorgen events in alle soorten en maten. Voor de plaatselijke beautysalon hebben wij een leuke opening gerealiseerd, allemaal netjes binnen het budget. Maar ook Rotterdam The Hague Airport klopten bij ons aan voor een feestelijke opening van de nieuwe vertrekhal.