Partyverhuur

Snel iets nodig? Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor jouw feest of evenement.

Alle verhuurartikelen bekijken

Diensten voor evenementen

Zoek je aankleding, catering, licht & geluid of entertainment voor jouw evenement?
Bekijk onze diensten

Totaaloplossing nodig?

M-Rental heeft totaalpakketten voor evenementen. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot tuinfeesten.
Bekijk de mogelijkheden

Jouw bedrijfsevenement perfect verzorgd

Bedrijfsevenementen bestaan er in alle soorten en maten. Wij verzorgen personeelsfeesten, openingen, presentaties en zelfs een afscheidsfeestje voor een gewaardeerde collega die met pensioen gaat. Wij bieden een totaalpakket, van de technische ondersteuning bij een toespraak tot een compleet bedrijfsfeest met entertainment, catering, meubilair, tenten en AV. Is er een goede reden voor een feestje? Neem contact met ons op.

Confetti, never gets old…

Met ons confetti lanceer systeem creëer je met één druk op de knop een knallende start. Vele makelaars, autodealers, projectontwikkelaars en andere bedrijven zetten graag hun heugelijke moment extra kracht bij met een tof confetti moment. Speciaal voor deze momenten hebben wij een all-in-one confetti lanceer systeem in ons assortiment. De shooters zijn enorm betrouwbaar en zorgen voor een echt wauw-effect op allerlei evenementen.

Bekijk de confetti set in onze verhuur catalogus

Een vlekkeloze presentatie

De totale invulling van licht, geluid en video. Dat kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Onze professionals nemen de verantwoording dat alle onderdelen voor een goede presentatie probleemloos werken. Uiteraard zorgen wij er voor dat de toespraak goed te verstaan is, de mensen op het podium goed uitgelicht zijn en de content goed tot z’n recht komt op de beamer of TV scherm.

Ik wil een presentatie set huren

Catering, aangepast aan jullie wensen

Het ene bedrijfsfeest is de andere niet. Wij vinden het enorm belangrijk dat we het eten en drinken aanpassen naar de wensen van het bedrijf en de gasten op het bedrijfsfeest. Je kunt je misschien voorstellen dat het menu die wij samenstellen voor een groot havenbedrijf er anders uitziet dan voor een beautysalon. Wij bieden een grote variëteit aan catering opties, van een BBQ arrangement tot sushi en van een stampotten buffet tot een tapas avond. Samen gaan we kijken naar de beste optie voor je bedrijfsfeest

Bekijk onze catering arrangementen

Foodcourt / cateringplein

Helemaal van deze tijd en voor iedereen wat wils! Onze nieuwste trend is het realiseren van een heuse foodcourt. De gasten kunnen op hun gemak langs de verschillende stands of foodtrucks lopen om te proeven van al het heerlijks wat dit plein te bieden heeft. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij maken het plein helemaal af met leuke zitjes, statafels, verlichting en aankleding.

Één aanspreekpunt, één partner, M Rental

Als je bezig bent met het organiseren van een bedrijfsfeest wil je niet hele dagen vergaderen met allemaal verschillende partijen. Een verhuurder van de toiletwagen, de cateraar, de man van het licht en het geluid. Je raakt al snel het overzicht kwijt met al die verschillende offertes! Wij combineren al deze aspecten tot één offerte en M Rental is je vaste aanspreekpunt voor alle party behoeften. Dat is nog eens relaxed, overzichtelijk en met vertrouwen een bedrijfsfeest organiseren.

M Rental, ook hét adres voor de huur van party materiaal voor een bedrijfsevenement

Ja, wij kunnen alle aspecten van een compleet bedrijfsevenement invullen maar je kunt bij ons ook terecht voor party materiaal. Al onze professionele materialen zijn te huur om jouw evenement compleet te maken.

Zullen we de mogelijkheden bespreken?

Laat hieronder jouw gegevens en wensen achter en wij nemen contact met je op.