Partyverhuur

Snel iets nodig? Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor jouw feest of evenement.

Alle verhuurartikelen bekijken

Diensten voor evenementen

Zoek je aankleding, catering, licht & geluid of entertainment voor jouw evenement?
Bekijk onze diensten

Totaaloplossing nodig?

M-Rental heeft totaalpakketten voor evenementen. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot tuinfeesten.
Bekijk de mogelijkheden

Hallo, wij zijn M Rental!

Maak kennis met een hecht familiebedrijf

Kwalitatief uitstekend materiaal

Alles is gereinigd en vooraf gecontroleerd om niets aan het toeval over te laten.

}

Flexibele openingstijden

Haal en retourneer het gehuurde materiaal wanneer het jouw uitkomt!

Direct persoonlijk contact

Natuurlijk wil je het juiste huren en niets vergeten. Wij helpen je daar graag bij.

M Rental heeft alles in huis om je feest of evenement tot in de puntjes te verzorgen

Wij kunnen werkelijk alles bieden voor de aankleding én invulling van je feest of evenement. Dus niet alleen feestbenodigdheden zoals glazen, borden, bestek, statafels en BBQ’s kun je bij ons huren, ook voor entertainment, podiums, compleet ingerichte partytenten en de catering ben je bij M Rental aan het goede adres.

Met onze ervaring, flexibiliteit en creativiteit verzorgen wij al jarenlang met veel plezier bruiloften, feesten (van klein tot groot), openingen en zakelijke evenementen. Ons doel is om je feest of evenement tot een groot succes te maken. Een belangrijk onderdeel daarvan is de uitgebreide service van M Rental. We denken met je mee, adviseren je graag en luisteren uiteraard naar je specifieke wensen. Alles om uiteindelijk tot een gezamenlijk en compleet plan te komen!

Vroeger…

Eigenaar Frank Kapogiannis, geboren Rotterdammer, heeft zijn sporen al ruimschoots verdiend in de entertainmentbranche. Meer dan twintig jaar toerde hij met z’n showband door heel Europa, The It’s Marvellous Showband. Frank regelde alle optredens, was in het bezit van een grote geluidsinstallatie en had de bus om het te vervoeren. Bij de introductie van de euro werd voor veel mensen een complete band in huren te duur. Frank is zich vanaf toen gaan verhuren als geluidsman voor allerlei acts door heel Nederland. Zo stond hij vanaf toen niet meer op het podium maar naast het podium achter de knoppen en schuiven van een mengpaneel.

Verschillende acts drongen bij hem aan dat het enorm leuk zou zijn als hij weer wat op het podium zou gaan doen. Zo is de zanger / entertainer Just Franky ontstaan. Frank ging zich naast zijn verplichtingen met andere acts toeleggen op het zingen en was binnen no-time weer een van de meest gevraagde zangers van Nederland. Just Franky zong van alles, of het nu ging om Nederlandstalige muziek of een terugblik naar de jaren 70/80 met goeie oude disco hits of een stevige ballad. Niks was hem te dol om van je feest een happening te maken.

Door de bomen het bos niet meer zien

Frank pakt alles aan, hij heeft die echte Rotterdamse mentaliteit van niet lullen maar poetsen. Dit is één van zijn sterkste kanten maar dat levert ook soms wat valkuilen op. Frank verhuurde zichzelf als geluidsman met als naam een spinoff van zijn oude band naam: Marvellous Sound Systems. Toen ging Frank ook ander entertainment verzorgen op feesten en partijen: Marvellous Entertainment. Tot slot besloot hij, zo’n evenement aankleden, statafels verhuren, BBQ’s verhuren, dat kan ik ook. Daar moet ook een goede bedrijfsnaam voor komen: Marvellous Party Rent??? Op dit moment kwam zijn zoon Anastas met een frisse blik het bedrijf versterken.

Zo vader, zo zoon

Anastas, de zoon van Frank draaide inmiddels al een tijdje mee in de muziek als DJ en besloot samen met zijn vader het bedrijf voort te zetten. Alleen dacht hij: al die verschillende bedrijfsnamen, verschillende website’s, allemaal maar verwarrend. Pa, laten we alles onder één vlag samenbrengen, M Rental. Anastas ging tevens een opleiding Podium- en evenementen techniek volgen om de juiste papieren te halen en nog beter invulling te geven aan alle events.

Van statafel tot confetti shooter

Wat in eerste instantie begon met het verhuren van licht, geluid en entertainment werd de laatste jaren steeds vaker uitgebreid met partyverhuur materialen. Ze verhuisden van magazijn naar magazijn voor het steeds uitdijende aanbod. Tegenwoordig kun je dus bij
M Rental niet alleen maar terecht voor licht, geluid en entertainment maar ook alle feestbenodigdheden zoals glazen, borden, bestek, statafels, barkrukken en zelfs de catering. Dit super complete aanbod vindt je allemaal onder één dak!

Van one-man army tot compleet familiebedrijf

Waar Frank dus in de begindagen de kar trok duurde het niet lang voordat Anastas aansloot en het ontstaan van M Rental een feit werd. De drukte nam enorm toe en de stapels papierwerk alleen maar groter. Petra, de echtgenote van Frank en moeder van Anastas kon dit niet langer aanzien, ze besloot te gaan helpen en het duurde dan ook niet lang totdat ook Petra het team kwam versterken. Het magazijn helemaal spic en span houden, klanten helpen die party materialen op komen halen, achter de bar, niets is Petra te gek!

Niet omdat M Rental het zegt


Beoordeel M Rental op huren.nl
We kunnen natuurlijk nog heel veel schrijven over de goede punten van M Rental maar de klant, waar het allemaal om draait heeft ook flink op zitten scheppen over de klantvriendelijkheid, service en flexibiliteit. Te gek, al die blije klanten! Honderden reviews zijn er geschreven. Bekijk ze hier!

Heb je een vraag? Wij zijn bereikbaar!