Over ons

Een geweldig feest, een onvergetelijke avond of een fantastisch evenement. Daar gaan en staan wij voor!

Kwalitatief uitstekend materiaal,
Alles naar uw wens.

Goede klantenservice,
Flexibele openingstijden.

Huurtopper Award Huren.nl,
Winnaar in 2018, 2019 & 2020!

Over M Rental

Heeft u iets te vieren? M Rental is de totaalleverancier voor alles wat u maar nodig heeft om een spetterend feest of evenement te organiseren! Van partyverhuur benodigdheden tot aan catering en zelfs entertainment, M Rental heeft alles in huis om uw feest tot in de puntjes te verzorgen.

M Rental is onderdeel van Marvellous Sound Systems, gevestigd in Oud-Beijerland. Eigenaar Frank Kapogiannis, geboren Rotterdammer, heeft zijn sporen al ruimschoots verdiend in de entertainmentbranche. Meer dan twintig jaar toerde hij met z’n showband door heel Europa. Sinds 2003 is hij de eigenaar van Marvellous Sound Systems, dat geluidsapparatuur verhuurt aan particulieren en bedrijven. Daarnaast wordt hij nog veelvuldig geboekt als zanger/entertainer  onder de naam Just Franky. Just Franky zingt alles, of het nu gaat om Nederlandstalige muziek of een terugblik naar de jaren 70/80 met goeie oude disco hits van de Tramps en Tavares of een stevige ballad zoals Angels van Robbie Williams. Niks is hem te dol om van uw feest een happening te maken.

taz 1

Entertainment

Toen een aantal jaren geleden zoon Anastas  het bedrijf kwam versterken werd de entertainment tak opgezet. Zelf optredend onder de naam DJ Taz geeft Anastas invulling aan het verzorgen van het muzikale aspect. Het huren van een of meerdere DJ’s eventueel gecombineerd met een zanger(es) regelt hij graag voor u.

Verhuur

Wat in eerste instantie begon met het verhuren van licht, geluid en entertainment, werd de laatste jaren steeds vaker uitgebreid met partyverhuur materialen. Daarom hebben Frank en Anastas ervoor gekozen om vanaf heden ook M Rental toe te voegen aan hun dienstenpakket.

Op deze wijze kunnen zij u nu werkelijk alles aanbieden voor de aankleding en invulling van uw feest of evenement. Dus niet alleen feestbenodigdheden zoals glazen, borden, bestek, statafels en barkrukken kunt u bij hen huren maar ook voor DJ’s en live entertainment, podiums, tot compleet ingerichte partytenten met de bijbehorende catering!

Kortom: Bij M Rental aan het goede adres voor een geslaagd evenement of feest!

over-ons-verhuur

Catering

Lekker eten en drinken is natuurlijk onmisbaar op een feest of evenement. M Rental biedt catering voor elke gelegenheid en is net als al hun andere diensten geheel naar eigen wens in te vullen! Of het nu gaat om een warm buffet, koud buffet of exclusieve hapjes. De trend op dit moment zijn de foodtrucks, M Rental biedt een echte authentieke BBQ foodtruck aan. Deze stoere foodtruck met zijn complete uitrusting zorgt voor een rustieke sfeer en beleving, De smoke BBQ werkt op houtskool, wat garant staat voor een heerlijk gegrild stuk vlees, waarbij de mensen hun vingers aflikken.

Daarom! M Rental!

“Ons doel is om uw feest of evenement tot een groot succes te maken. Dan kan een tuinfeest zijn ter ere van een verjaardag, een zakelijk evenement ter introductie van een nieuw model auto, een zilveren huwelijksfeest of zelfs een bruiloft op locatie compleet met trouwprieel.

Met onze ervaring, flexibiliteit, creativiteit en ons vakkundig personeel kunnen wij nu uw gehele feest of evenement verzorgen. De wens van de klant staat bij ons centraal, wij denken graag mee, adviseren en doen alles om uw specifieke wensen tot uitvoering te laten komen.

Mrental

Is het binnenkort tijd voor een feestje? Neem dan gerust vrijblijvend contact  op!

M Rental