Partyverhuur

Snel iets nodig? Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor jouw feest of evenement.

Alle verhuurartikelen bekijken

Diensten voor evenementen

Zoek je aankleding, catering, licht & geluid of entertainment voor jouw evenement?
Bekijk onze diensten

Totaaloplossing nodig?

M-Rental heeft totaalpakketten voor evenementen. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot tuinfeesten.
Bekijk de mogelijkheden

Verkoop & installatie

M Rental is een uitstekende partner voor de levering én installatie van professionele geluidssystemen, geweldige lichtshows
en hoogwaardige AV apparatuur. Wij bieden verkoop, adequate hulp bij storingen en realisatie van totaalconcepten.

Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service!

Van idee tot realisatie

Wij hebben de afgelopen jaren bij horeca, uitgaansgelegenheden, sportverenigingen en café’s heel veel mooie projecten uit mogen voeren op het gebied van licht, video en geluidsinstallaties. Wij denken met veel plezier mee over de installatie van efficiënte en multifunctionele systemen. Met onze technische know-how en ervaring houden wij uiteraard rekening met de uitstraling, wensen en budget van de onderneming.

M Rental, dealer van topmerken!

Naast dat je bij ons aan kan kloppen voor verbruiksartikelen zoals rookvloeistof zijn wij enorm trots op ons dealerschap van vooraanstaande merken. Wij zijn dealer van o.a. Pioneer, Audac, Yamaha, Shure en Showtec. Door ons grote assortiment kunnen wij perfect inspelen op de vraag én budget van de klant. Ben je opzoek naar apparatuur voor je horecazaak, sportvereniging, café of andere event locatie? Neem contact met ons op.

Portfolio

Van Speyck

Een schitterende wijn en bierspecialiteiten bar in Oud-Beijerland hebben wij voorzien van een moderne, goed klinkende geluidsinstallatie die makkelijk te bedienen is voor het personeel.

ADO Den Haag

Voor de voetbalclub hebben ADO Den Haag wij een schitterende nieuwe lichtinstallatie geleverd. Door het eenvoudige gebruiksgemak van de professionele installatie kan er heel eenvoudig prachtige settings gemaakt worden met het licht.

Restaurant Tante Sjaar

Een restaurant in Charlois, Rotterdam waar gezelligheid en laagdrempeligheid hand in hand gaan. Wij hebben een mooie geluidsinstallatie geïnstalleerd zodat er op een aangename manier muziek gedraaid kan worden in het restaurant.

Bar Paco

Een prachtig project met een schitterend eindresultaat. Oud Beijerland is een bar met allure rijker! Wij hebben het complete licht en geluid geleverd. Van een zeer professioneel geluidssysteem tot custom made logo’s in het bewegende licht.

GOUD

M Rental is de trotste leverancier van het complete audio-systeem in Restaurant GOUD. In het restaurant van Herman den Blijker en Nick de Kousemaeker waan je je bij binnenkomst in een wereld van goud, marmer, messing en green velvet. Bij het gekozen audio systeem voor het restaurant stond maar één ding vast: de luidsprekers moeten goud klinken en blinken!

Diergaarde Blijdorp

We zijn al jaren een vaste partner van Diergaarde Blijdorp als het gaat om licht, geluid en special effects. Recent hebben we in samenwerking met FLEXTENT een schitterende stretchtent geleverd aan Diergaarde Blijdorp / Rotterdam Zoo. Ook hebben we speciale outdoor RGB spots geïnstalleerd waarmee de tent prachtig uit te lichten is in allerlei kleuren.

LED verlichting Oude Raadhuis

We hebben ‘Het Oude Raadhuis’ in Oud Beijerland van nieuwe spots voorzien. We hebben de traditionele lampen vervangen voor moderne LED spots die ook nog van kleur kunnen wisselen zodat ze mee kunnen kleuren met verschillende thema’s.

Nieuwe geluidsinstallatie VV SHO Oud Beijerland

Wij hebben een prachtige nieuwe geluidsinstallatie geleverd voor voetbalvereniging SHO in Oud Beijerland. Zo kan iedereen genieten van mooi geluid in de kantine én buiten op het terras. Ook hoeft er zelfs niets ingehuurd worden als er een feestje is. Uiteraard ook helemaal gebruiksvriendelijk geïnstalleerd zodat iedereen er mee om kan gaan.

Geluidsinstallatie Rotterdam Offshore Groep

Geluidsinstallatie Rotterdam Offshore Groep Bij de Rotterdam Offshore Groep hebben wij een mooie Yamaha installatie geïnstalleerd. Door de goede geluidskwaliteit en vermogen gaan ze hier zeker weten heel veel plezier van hebben in hun eigen café.

Interesse in een professionele licht- en geluidsinstallatie of andere vragen?

Laat hieronder jouw gegevens en wensen achter en wij nemen contact met je op.