Partyverhuur

Snel iets nodig? Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor jouw feest of evenement.

Alle verhuurartikelen bekijken

Diensten voor evenementen

Zoek je aankleding, catering, licht & geluid of entertainment voor jouw evenement?
Bekijk onze diensten

Totaaloplossing nodig?

M-Rental heeft totaalpakketten voor evenementen. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot tuinfeesten.
Bekijk de mogelijkheden

Een feestlocatie zoals jij voor ogen hebt!

Na het regelen van de locatie, het entertainment, licht, geluid, hapjes en drankjes, is het tijd voor de finishing touch; de aankleding van de locatie! Wanneer je kiest voor een feest met een bepaald thema, moet dit natuurlijk doorgetrokken worden in de aankleding en styling van de feestlocatie. M Rental heeft alles in huis om je hierbij te helpen! Wij hebben meubilair en aankleding voor verschillende thema’s zoals: Après ski, Oktoberfest, kerst, Ibiza, beach en Viva Las Vegas. Meer weten over onze thema’s? Bekijk onze inspiratie pagina’s.

Meubilair en inrichting voor je feest, partij of evenement

Wij verhuren stretch tenten, pagode tenten, partytenten en alu hallen. Maar daar blijft het niet bij, wij kunnen deze tenten ook compleet voor je inrichten! Wij hebben alle materialen in huis om te tent helemaal aan te kleden en in te richten. Van meubilair tot bar en van geluid tot garderobe. Ons grote voordeel is dat wij totaalaanbieder zijn. Met afstand het grootste aanbod partyverhuur, entertainment, licht en geluid van de Hoeksche Waard. Vanuit ons magazijn in Oud Beijerland verzorgen wij door het hele land allerlei evenementen.

Feestje binnenshuis, op de zaak of in de tuin?

Ook als je nog niet helemaal voor je ziet hoe je locatie omgetoverd kan worden tot feestlocatie helpen we je daar uiteraard graag bij. Waarom je feest geven op een locatie buiten de deur als dit ook prima binnenshuis kan? Wij hebben heel veel ervaring in het omtoveren van een tuin, schuur, magazijn, loods, werkplaats of andere werkplek naar een complete feestlocatie. Plan een locatie bezoek met onze mensen en laat je inspireren.

Een podium huren

Een compleet podium huur je eenvoudig en snel bij M Rental! Wij bieden podium sets aan in 4m², 8m², 12m², 16m² en een complete catwalk! Wij hebben het voor onze klanten enorm simpel gemaakt met onze podium sets. De sets worden altijd helemaal compleet geleverd met alle materialen om het podium stevig te plaatsen en netjes af te rokken. Kijk voor meer informatie bij onze podium sets in de verhuur catalogus.

Een vrijblijvende offerte voor aankleding van jouw evenement?

Laat hieronder jouw gegevens en wensen achter en wij nemen contact met je op.