Partyverhuur

Snel iets nodig? Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor jouw feest of evenement.

Alle verhuurartikelen bekijken

Diensten voor evenementen

Zoek je aankleding, catering, licht & geluid of entertainment voor jouw evenement?
Bekijk onze diensten

Totaaloplossing nodig?

M-Rental heeft totaalpakketten voor evenementen. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot tuinfeesten.
Bekijk de mogelijkheden

Verhuur, in alle soorten en maten!

Bij M Rental kun je terecht voor het huren van licht, geluid en beeldapparatuur voor beurzen, bedrijfsfeesten, concerten en andere evenementen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om als particulier apparatuur te huren. Bijvoorbeeld als je gaat trouwen of als je een feestje organiseert.

Losse huur of inclusief ervaren technicus

Bij licht, geluid en beeld verhuur kun je denken aan het huren van beamers, microfoons, geluidssets, discolampen en zelfs een compleet podium! Wanneer je licht en geluidsapparatuur bij ons wilt huren kan dit ook inclusief gespecialiseerde licht en geluidstechnicus die ervoor zorgt dat op de locatie alles netjes wordt aangesloten. Zo heb je hier zelf geen omkijken naar en ben je ervan verzekert dat je event altijd door kan gaan!

Jouw visuele boodschap perfect weergegeven

Samen met onze technici zorgen we voor een perfecte presentatie op een TV scherm, beamer of LED scherm. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat je presentatie optimaal uit de verf komt, of het nu gaat om een kleinschalig evenement of een presentatie voor een grote groep mensen. M Rental verhuurt allerlei beamers, led schermen en TV schermen. Van een wat kleiner TV scherm die je zelf bij ons kunt ophalen en installeren tot de grote LED schermen die onze mensen uiteraard ter plekke komen plaatsen, aansluiten en testen. Wij helpen je graag om de beste en meest professionele uitstraling voor een beurs, evenement, voetbalwedstrijd of presentatie te realiseren.

Geluid voor artiesten, muzikanten en bands

Wij zijn voor diverse artiesten het vaste geluidsbedrijf. Bij optredens maken zij graag gebruik van onze professionele mensen en apparatuur om het optreden technisch te omlijsten. Wij bouwen op, bedienen de apparatuur en bouwen weer af zodat de artiest hier zelf geen omkijken naar heeft en zich kan focussen op het optreden. Ook interesse in onze diensten als geluid, licht en AV technicus? Neem contact met ons op.

Heb je liever dat wij de juiste apparatuur en benodigdheden voor je uitzoeken?

Laat hieronder jouw gegevens en wensen achter en wij nemen contact met je op.