Partyverhuur

Snel iets nodig? Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor jouw feest of evenement.

Alle verhuurartikelen bekijken

Diensten voor evenementen

Zoek je aankleding, catering, licht & geluid of entertainment voor jouw evenement?
Bekijk onze diensten

Totaaloplossing nodig?

M-Rental heeft totaalpakketten voor evenementen. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot tuinfeesten.
Bekijk de mogelijkheden

Après ski feest huren,
uiteraard bij M Rental!

Wunderbar! Een heerlijk après ski feestje organiseer je natuurlijk met M Rental. Sinds jaar en dag een ontzettend leuk thema voor een leuke party met vrienden, collega’s of familie. Wij hebben alle materialen in huis om er een geslaagde avond van te maken. Je kunt bij ons terecht voor het huren van biertafels, statafels, après ski aankleding en wil je een echte winterse sfeer? Je kunt bij ons zelfs een sneeuwmachine huren!

Après ski aankleding

Wij verhuren allerlei leuke attributen om je feestje leuk aan te kleden. Bij après-ski aankleding moet je denken aan sleeën, ski’s, schaatsen en uiteraard onze leuke decordoeken waarmee je een ruimte eenvoudig omtovert in een leuke ski hut.

Direct naar de categorie aankleding

Catering voor een après ski feest

Door ons totaalaanbod kun je bij ons uiteraard ook terecht voor de lekkerste winterse gerechten die helemaal tot hun recht komen op jullie apres ski feest. Een broodje braadworst, heerlijke erwtensoep of glühwein! Zelfs het biertje kunnen wij aanpassen naar het thema, wij zitten niet vast aan een bierleverancier en kunnen dus elk biertje op de tap aansluiten die je maar wenst. Als jij helemaal dat winterse gevoel krijgt van bijvoorbeeld een Warsteiner gaan we die tappen voor je!

Bekijk onze catering arrangementen

Losse huur voor een après ski feest

Uiteraard is het gewoon mogelijk onze hoogwaardige materialen los te huren voor het feestje, neem een kijkje in onze verhuur catalogus. Hier vindt je ons totale aanbod en kun je direct eenvoudig een offerte aanvragen.

… of liever ons totaalpakket?

Wij kunnen samen met jou kijken naar de totale invulling van een te gek après ski feest bij jullie thuis, op de zaak of op een andere locatie.