Partyverhuur

Snel iets nodig? Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor jouw feest of evenement.

Alle verhuurartikelen bekijken

Diensten voor evenementen

Zoek je aankleding, catering, licht & geluid of entertainment voor jouw evenement?
Bekijk onze diensten

Totaaloplossing nodig?

M-Rental heeft totaalpakketten voor evenementen. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot tuinfeesten.
Bekijk de mogelijkheden

Verhuurcatalogus

85.00

Biertap uitklapbaar smal

Beschrijving

Mobiele evenementen tap huren
We weten natuurlijk allemaal dat een vers, koud getapt biertje altijd het lekkerst is! Geen gesjouw meer met kratten en altijd een heerlijk biertje op je diner, feest, trouwerij, catering of ander evenement. Met deze mobiele evenementen bar tap je de heerlijkste biertjes. De tap is zeer makkelijk in gebruik en na een beetje oefenen ook voor een beginnend biertapper snel onder de knie te krijgen. Uiteraard krijg je van ons goede uitleg hoe de tap aangesloten moet worden en hoe je dat heerlijke biertje tapt.

Bieren
Wij zitten niet vast aan contracten met brouwers dus je kunt bij M Rental elk biertje op de tap krijgen wat je maar wenst! Wij hebben op dit moment een te gekke actie met Peroni 20L fusten en Peroni 50L fusten.

Afname fusten bier
Bestel je bij M Rental direct je favoriete biertje mee dan kost de tap €85.- ex btw. Zonder afname van fusten kost de biertap €125.- ex btw.

Koeling
Al onze biertap installaties hebben een ingebouwde koelinstallatie, de fusten kunnen dus zonder voor te koelen direct op de biertap worden aangesloten.

Koolzuur
Per vat brengen wij €5.- ex btw in rekening voor het gebruik van koolzuur. Wij zorgen uiteraard dat je voldoende koolzuur hebt voor de bestelde vaten.

Bar ombouw
Met onze bar ombouwen pas je deze bar helemaal aan naar het thema van het feest. Zo hebben wij een Après-ski bar ombouw voor dat winterse gevoel, een sjieke witte bar ombouw waarmee je direct in de ‘Ibiza’ sferen terecht komt en onze nieuwste toevoeging aan het assortiment, de super luxe industriële bar ombouw. 

Alternatieve producten

Jouw offerte

Voeg de producten toe aan je winkelwagen. Wanneer je klaar bent, kun je hier je offerte aanvraag bevestigen.

Terug naar winkel

Heb je een vraag? Wij zijn bereikbaar!