Partyverhuur

Snel iets nodig? Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor jouw feest of evenement.

Alle verhuurartikelen bekijken

Diensten voor evenementen

Zoek je aankleding, catering, licht & geluid of entertainment voor jouw evenement?
Bekijk onze diensten

Totaaloplossing nodig?

M-Rental heeft totaalpakketten voor evenementen. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot tuinfeesten.
Bekijk de mogelijkheden

Alle materialen huren óf een totaalconcept voor een te gek tuinfeest!

Een tuinfeest is de laatste jaren enorm populair geworden. Want wat is er nou leuker dan in je eigen omgeving een feestje te geven? Het hele jaar door weten onze klanten ons te vinden voor een 21-dinner, een familie BBQ, een verjaardagsfeest of wat dacht je van je eigen bruiloft in de achtertuin? Wij kunnen het allemaal op-en-top voor je regelen!

Een tuinfeest, alleen maar voordelen?

Een feestje in je achtertuin heeft heel veel voordelen, op een paar kleine puntjes na dan. Je wilt natuurlijk niet aan het einde van het feest met bergen afwas zitten en je handige oom moeten bellen hoe die lastige partytent nou ook alweer uit elkaar moet. Die moeite gaan wij je allemaal besparen! Want of het nu gaat om losse partyverhuur zoals glaswerk, een mooie BBQ, een partytent of servies tot de complete invulling van je tuinfeest, M Rental heeft het allemaal in huis!

Laat M Rental het denkwerk, gesjouw en de afwas doen

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij natuurlijk alles bieden voor een geweldig feestje in de achtertuin. Wij kunnen je adviseren, de locatie komen bezoeken, voor je op- en afbouwen en wil je compleet zonder zorgen genieten? Dan kunnen wij uiteraard onze enthousiaste mensen het gehele feest laten verzorgen.

Catering

Lekker eten en drinken is natuurlijk onmisbaar op je tuinfeest. Van een geweldige tapas avond tot de lekkerste BBQ gerechten. Naar aanleiding van je wensen stellen wij een heerlijk menu samen zodat jij met je gasten ongestoord kan genieten.

Neem een kijkje bij onze catering menu’s

Losse huur van party materiaal voor een tuinfeest

M Rental is al voor veel mensen jaar in jaar uit het adres voor het huren van alle benodigdheden voor een te gek tuinfeest. Je kunt natuurlijk de regie helemaal in eigen hand houden en de materialen die je thuis net even te kort komt huren bij ons. Wij zorgen dan dat het materiaal schoon voor je klaar staat bij ons magazijn in Oud Beijerland. Na het feestje breng je de gehuurde materialen bij ons terug en het beste van alles, wij doen de afwas!

Of laat ons gewoon alles regelen

Laat hieronder jouw gegevens en wensen achter en wij nemen contact met je op.