Partyverhuur

Snel iets nodig? Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor jouw feest of evenement.

Alle verhuurartikelen bekijken

Diensten voor evenementen

Zoek je aankleding, catering, licht & geluid of entertainment voor jouw evenement?
Bekijk onze diensten

Totaaloplossing nodig?

M-Rental heeft totaalpakketten voor evenementen. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot tuinfeesten.
Bekijk de mogelijkheden

Geluidsinstallatie Sanitas Rotterdam & Utrecht

In opdracht van Flex Projects hebben wij twee mooie audio installaties geleverd voor Sanitas gezondheidscentra in Rotterdam in Utrecht. De streaming module is helemaal afgestemd naar de wensen van de klant qua muziek en openingstijden. Zo heeft niemand omkijken naar de installatie. Aan het einde van de dag of in het weekend zal door de auto-standby functie van de versterker het systeem zichzelf binnen een paar minuten uitschakelen. Ook s’ ochtends start het systeem automatisch weer op door de ingestelde tijdschema’s. Zo heeft er nooit iemand op kantoor omkijken naar en zal er door de audio installatie geen onnodig stroomverbruik zijn.

Spotify
Onze streaming module heeft vandaag de dag de mooiste oplossing voor muziekstreaming zonder advertenties in openbare / commerciële ruimtes en kantoren. Het is ook de enige legale optie als je in een ruimte zoals bij Sanitas muziek wilt streamen. Wij krijgen vaak de vraag of het streamen van bijvoorbeeld Spotify verboden is door wet of door regelgeving van Spotify. Het is het allebei. Je schendt niet alleen de algemene voorwaarden van de streamingdienst, maar ook auteursrecht wetten. Met onze oplossing voldoe je dus netjes aan de regelgeving en door de gigantische muziek catalogus en instelmogelijkheden gaat de muziek nooit vervelen.

Bekijk ook

Geluidsinstallatie voor Maasdelta Spijkenisse

Geluidsinstallatie voor Maasdelta Spijkenisse

Voor Maasdelta Spijkenisse hebben wij een mooie geluidsinstallatie mogen installeren. De installatie is zo geprogrammeerd dat er automatisch muziek afgespeeld word tijdens de openingstijden van de kantine. Buiten deze tijden gaat de installatie automatisch uit zo...

Lees meer

Heb je een vraag? Wij zijn bereikbaar!