Verhuurcatalogus

Snel iets nodig? Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor jouw feest of evenement.

Diensten voor evenementen

Ben je op zoek naar aankleding, catering, licht & geluid of entertainment voor jouw evenement?
Bekijk onze diensten

Totaaloplossing nodig?

M-Rental heeft totaalpakketten voor allerlei verschillende evenementen. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot tuinfeesten.
Bekijk de mogelijkheden

Verhuurcatalogus

15.00

Podiumdeel 2x1m

Beschrijving

Podium set (2x2m, 4x4m)

LET OP! Dit artikel is een los podium deel, zonder de benodigde podium poten en de optionele rok. Ben je opzoek naar een compleet podium? Wij verhuren ook complete sets, klik hier. 

Informatie podiumdeel

Organiseer je een evenement waar je graag een podium zou willen gebruiken? Met een podiumdeel geef je een spreker, muzikant of DJ direct een prominente plek op een evenement. Onze podiumdelen zijn perfect voor het bouwen van podia en verhoogde vloeren, ze zijn zeer robuust en kunnen tegen een stootje. Door de speciale antislip laag worden deze podiumdelen niet glad, zelfs niet als ze flink nat worden. Onze podium delen worden geleverd met speciale klemmen waarmee de delen strak tegen elkaar geplaatst kunnen worden, zo voorkom je dat de podium delen gaan schuiven.

Toepassingen podiumdeel

De mogelijkheden met onze podiumdelen zijn eindeloos. Ze worden bijvoorbeeld ingezet op beurzen, congressen, productpresentaties maar natuurlijk ook voor DJ’s & muzikanten.

Offerte aanvraag

Voeg de producten toe aan je winkelwagen. Wanneer je klaar bent, kun je hier je offerte aanvraag bevestigen.

Terug naar winkel