Verhuurcatalogus

Snel iets nodig? Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor jouw feest of evenement.

Diensten voor evenementen

Ben je op zoek naar aankleding, catering, licht & geluid of entertainment voor jouw evenement?
Bekijk onze diensten

Totaaloplossing nodig?

M-Rental heeft totaalpakketten voor allerlei verschillende evenementen. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot tuinfeesten.
Bekijk de mogelijkheden

Verhuurcatalogus

129.00

Podium set 8m²

Beschrijving

Podium set 8m²
Wil je een podium huren voor je feest, presentatie, prijsuitreiking of evenement? Wij verhuren hoogwaardige podiums tegen een scherpe prijs! Onze custom-made podium delen kunnen tegen een stootje, worden niet glad als ze nat worden en staan super stabiel. Onze podiums verhuren wij standaard op 40cm hoogte, dit is een gangbare hoogte voor sprekers, DJ’s en muzikanten voor een publiek tot ongeveer 150 personen. Uiteraard is het podium neer te zetten in de gewenste opstelling.

Het podium wordt compleet geleverd met:

  • 4 podiumdelen
  • 16 podiumpoten
  • podiumafrok 40cm

Tapijttegels
Onze podiums verhuren wij zonder tapijttegels, de antislip toplaag is al een keurig podium op zich. Ga je voor een extra luxe uitstraling? Bestel dan onze tapijttegels in antraciet mee met je aanvraag.

Opbouw en afbouw
Podiumdelen hebben best wel wat gewicht en wij kunnen ons voorstellen dat je het op- en afbouwen liever aan de professional overlaat. Voor een kleine meerprijs per podium deel bouwen wij de podium set voor je op en rokken hem netjes af voor je op locatie. Geef in het opmerkingen veld bij je aanvraag aan dat je het podium graag opgebouwd wilt laten worden en wij sturen je een offerte op maat.

Offerte aanvraag

Voeg de producten toe aan je winkelwagen. Wanneer je klaar bent, kun je hier je offerte aanvraag bevestigen.

Terug naar winkel