Verhuurcatalogus

Snel iets nodig? Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor jouw feest of evenement.

Diensten voor evenementen

Ben je op zoek naar aankleding, catering, licht & geluid of entertainment voor jouw evenement?
Bekijk onze diensten

Totaaloplossing nodig?

M-Rental heeft totaalpakketten voor allerlei verschillende evenementen. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot tuinfeesten.
Bekijk de mogelijkheden

Verhuurcatalogus

65.00

Glasdeur Koeling 500L

Beschrijving

Groot, groter, grootst
Deze Liebherr glasdeur koeling met een netto inhoud van 536L is onze grootste koeling in het assortiment. We kennen allemaal de problemen met het koelen van voedsel en de drankjes op een feestje, je koelkast in de keuken staat binnen no-time vol en koelt niet goed meer. Deze koelkast koelt razendsnel hele grote hoeveelheden. Door de ingebouwde LED verlichting is de inhoud ook in donkere omgevingen goed te zien.

Al onze koelingen worden geleverd op handige transport trolleys waarop ze gewoon kunnen blijven staan bij gebruik, door de remmen op de wielen gaat de koelkast nergens heen.

Koelen
Wanneer je een koelkast wilt huren voor je feest of evenement raden wij altijd aan de koeling een dag van tevoren te vullen en aan te zetten. Zo is de inhoud lekker koel wanneer je deze nodig hebt.

Andere koelingen in ons assortiment
Ga je liever voor een wat kleiner formaat koelkast? Onze 350L glasdeur koeling is een perfect alternatief. Liever een laag model koelkast? Dan bieden onze lage glasdeur koelingen uitkomst!

Extra informatie

Lengte

75 cm

Breedte

73 cm

Hoogte

164 cm

Vermogen

200 w

Offerte aanvraag

Voeg de producten toe aan je winkelwagen. Wanneer je klaar bent, kun je hier je offerte aanvraag bevestigen.

Terug naar winkel