Trouwen

Bruiloft aankleding huren

Jullie bruiloft moet natuurlijk de mooiste dag van jullie leven worden. De perfecte locatie speelt daarbij een grote rol. Wij kunnen de trouwlocatie aankleden en stylen hoe jullie dit willen!

Ceremonie styling pakketten

Gaat jullie trouwceremonie buiten plaatsvinden? Een buitenceremonie vraagt vaak om nét iets meer aankleding dan een ceremonie die binnen plaatsvindt. Speciaal voor de aankleding van bruiloften hebben wij Ceremonie Styling Pakketten. Wij verzorgen de gehele styling van de trouwceremonie, volledig afgestemd op jullie persoonlijke wensen!

De trouwprieeltjes en white wedding chairs zijn erg populair bij trouwceremonies. Want een trouwprieel waaronder het ja-woord wordt gegeven, is natuurlijk hét toppunt van romantiek! De witte wedding chairs staan prachtig bij buiten ceremonies, maar zijn ook zeker geschikt voor binnen ceremonies of bij diners. De witte klapstoelen met lederen zitting geven een chique uitstraling en zijn daarnaast ideaal om uw eigen stijl aan toe te voegen! Zo kunnen wij de stoelen de juiste finishing touch geven door ze te decoreren met linten, bloemen, strikken van organza of rieten hartjes.

Bruiloft decoratie huren 

M Rental heeft alles in huis om de locatie van jullie bruiloft aan te kleden. Wilt u weten welke bruiloft decoratie u nog meer kunt huren? Kijk dan in onze online verhuur catalogus. Wanneer u dit wenst maken wij geheel vrijblijvend een offerte op. Uiteraard zorgen wij ook voor de op- en afbouw van alle decoratie.

Naast de styling van de huwelijksceremonie is het ook mogelijk om de catering en entertainment voor uw trouwfeest door ons te laten verzorgen! Wij bieden u graag een totaal pakket om u de perfecte dag te bezorgen. Meer weten over de aankleding van uw trouwceremonie of trouwfeest? Bel ons dan gerust op het telefoonnummer 06-54793324 of stuur ons een bericht via het contactformulier op onze website.

Openingsdans Bruiloft

Jullie liefde is bezegeld met een prachtige trouwring, de dag is gepland, het entertainment, de locatie, de hapjes en drankjes zijn geregeld. Hoe start je op een originele en leuke manier jullie trouwfeest? Een verpletterende moderne openingsdans! Wij hebben een volledig ingerichte geluidsstudio om een mix van nummers te maken die een reflectie zijn van jullie als koppel. Je kunt dan met een groep (flashmob) of met z’n tweeën jullie trouwfeest knallend beginnen. Aan de hand van de door jullie gekozen muziek (daar kunnen we met onze ervaring mee helpen natuurlijk!) kijken wij samen hoe dit het beste tot één strakke openingsdans mix gecombineerd kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Een geweldig trouwfeest in 3 stappen!

Trouwen-11

Stap 1

Jullie zijn bij ons van harte welkom om al jullie wensen op een rijtje te krijgen. Zo kunnen we kennis maken en een offerte op maat opstellen.
Trouwen-22

Stap 2

Ons professionele team bouwt op de locatie het besproken styling pakket op zodat jullie je daar geen zorgen om hoeven te maken.
Trouwen-33

Stap 3

Jullie kunnen elkaar het ja-woord geven op een geweldige locatie, aangekleed door het team van M Rental. De styling maakt deze prachtige dag helemaal compleet!

Meer weten wat wij voor uw trouwerij kunnen doen?