Catering & Partyverhuur

Catering en Partyverhuur

Bent u op zoek naar catering voor uw feest(je) of evenement? M Rental werkt met gerenommeerde cateraars die u en uw gasten laat genieten van culinaire heerlijkheden! Catering huurt u uiteraard inclusief alle benodigde materialen, maar ook voor de losse verhuur van party- en horecabenodigdheden kunt u bij ons terecht!

Catering Feest

Lekker eten en drinken is natuurlijk onmisbaar op een feest of evenement.
M Rental biedt catering voor elke gelegenheid en is net als bij al onze andere diensten geheel naar eigen wens in te vullen! Of het nu gaat om een warm buffet, koud buffet, vers belegde broodjes, BBQ op locatie of de meest exclusieve hapjes, alles is mogelijk! Wij verzorgen uw partycatering van A tot Z. Zelfs wanneer uw feest of evenement een bepaald thema heeft, kunnen wij de catering daarop aanpassen. Naar aanleiding van uw wensen en budget stellen wij graag een passende offerte voor u samen!

Foodtruck

De trend op dit moment zijn de foodtrucks, wij bieden een echte  authentieke BBQ foodtruck aan. Deze stoere foodtruck met zijn complete uitrusting zorgt voor een rustieke sfeer en beleving, Deze smoke BBQ werkt op houtskool voor een heerlijk gegrild stuk vlees, waarbij de mensen hun vingers aflikken. Wij hebben al vele enthousiaste reacties mogen ontvangen.

Party benodigdheden huren

Wilt u losse party- of horecabenodigdheden huren? M Rental is gespecialiseerd in partyverhuur en levert de spullen door heel Nederland! Van kleine materialen zoals glaswerk of serviesgoed, tot aan het grotere werk zoals statafels, meubilair en partytenten. Kijk voor een compleet overzicht van al onze feestmaterialen in onze verhuur catalogus. Kies eenvoudig de party benodigdheden die u nodig heeft en vraag vrijblijvend een offerte op. Wilt u uw (feest)locatie compleet omtoveren? Dan kunt u er zelfs voor kiezen om de gehele aankleding van uw (feest)locatie door ons te laten verzorgen!

M Rental biedt een totaalconcept voor uw feest of evenement, want naast de aankleding en catering op locatie kunnen wij ook entertainment en licht en geluidsapparatuur verzorgen! Heeft u nog vragen of wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bruiloft

Als aanstaand bruidspaar komt er heel veel op u af. Er zijn zoveel zaken die geregeld moeten worden om er voor te zorgen dat “de belangrijkste dag” van uw leven vlekkeloos verloopt.

Housewarming

Een nieuw huis gekocht? Al uw vrienden en familie willen rondleiden, dan is het een leuk idee om een housewarmingparty te geven.

Bedrijfsfeest

Wij hebben een zeer grote portfolio wat bedrijfsfeesten betreft. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij als geen ander adviseren welke catering of party artikelen bij uw bedrijfsfeest passen!

Tuinfeest

Een feest in de tuin, hoe ga je dat aanpakken? Wij hebben tenten en alle party verhuur benodigdheden om dit tot een succes te maken! Zo staan je gasten droog, het bier koud en over de afwas hoef je je geen zorgen te maken.

Diversen Feesten

Er zijn natuurlijk genoeg redenen te bedenken voor een feestje! Zo zijn wij ook een uitstekende partner als je een 25-jarig jubileum viert, een verjaardag, de opening van het nieuwe bedrijfspand, noem het maar op!

Foodtruck

Wij bieden een echte  authentieke BBQ foodtruck aan. Deze stoere foodtruck met zijn complete uitrusting zorgt voor een rustieke sfeer en beleving, Deze smoke BBQ werkt op houtskool voor een heerlijk gegrild stuk vlees, waarbij de mensen hun vingers aflikken.

Verhuur Catalogus 

Benieuwd naar ons totale verhuur aanbod? Neem een kijkje in onze Verhuur Catalogus. De juiste producten gevonden? In de verhuur catalogus kunnen direct producten toegevoegd worden aan een offerte aanvraag.

Meer weten?