Aankleding Feestlocatie

Feestlocatie zoals u wenst

Na het regelen van de locatie, het entertainment, licht en geluid en de hapjes en drankjes, is het tijd voor de finishing touch; de aankleding van de locatie! Wanneer u kiest voor een feest met een bepaald thema, moet dit natuurlijk doorgetrokken worden in de aankleding en styling van de feestlocatie. M Rental heeft alles in huis om u hierbij te helpen!

Styling van uw feestlocatie door M Rental

Het stylen van uw feestlocatie doen wij tot in het kleinste detail. Op basis van uw wensen zorgen wij de perfecte sfeer op uw feest, bruiloft of evenement. Bij de aankleding houden wij rekening met de locatie en  hebben we aandacht voor het kleurgebruik en decoraties. Van bruine kroeg tot chique white party, wij kunnen uw feestlocatie geheel naar uw wensen omtoveren!

“M Rental; dé partyservice die alles in huis heeft!”

Ter plekke bouwen onze specialisten alles op en kleden het geheel aan. Na afloop van het feest of evenement halen wij alles weer op. Bekijk ons portfolio eens om te zien hoe wij de aankleding van andere feesten en evenementen hebben verzorgd.

Aankleding feest huren

Naast het compleet laten verzorgen van de aankleding van uw feestlocatie, is het bij M Rental ook mogelijk om losse styling elementen te huren. Denk bijvoorbeeld aan easy up partytenten, ALU tenten, pipe & drape en podia. In onze online verhuur catalogus vindt u alle losse partyverhuur artikelen en het meubilair dat wij u kunnen leveren. Bent u op zoek naar iets specifieks, maar kunt u dit niet terug vinden in onze catalogus? Grote kans dat wij het wel kunnen bieden! Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Wenst u advies op het gebied van aankleding van uw feestlocatie of heeft u nog vragen? Wij vertellen u met plezier over de vele mogelijkheden! Stuur ons een bericht via het contactformulier op onze website of neem telefonisch contact op via 06-54793324.

Après Ski Styling 

Wij hebben alle materialen in huis om uw locatie helemaal om te toveren tot een Après Ski hut. Zo kunt u bijvoorbeeld de locatie inrichten met onze bierbanken , de drankjes serveren vanuit onze Après Ski bar met uiteraard echte bierpullen en onze decors maken het helemaal af. Heeft u binnenkort een Après ski party op uw kantoor, bij u thuis of op een andere locatie? Neem dan contact met ons op!

Een prachtige feestlocatie in 3 stappen!

Feestlocatie11

Locatiebezoek

Wij komen langs om de locatie te bekijken en allen wensen op een rijtje te zetten. Zo kunnen we kennis maken en een offerte op maat opstellen.
Feestlocatie-opbouw2

Opbouw evenement

Over de opbouwtijd, styling en wensen zijn duidelijke afspraken gemaakt die wij professioneel kunnen realiseren.
Feestlocatie-resultaat3

Eindresultaat

Wij verzorgen de styling tot in de kleine puntjes. Het resultaat is een schitterende locatie die niet meer terug te herkennen is.

Meer informatie? Neem contact met ons op.