Verkoop & Installatie

M Rental is officiële dealer van de gerenommeerde merken Yamaha en Shure. Wij kunnen licht- en geluidsapparatuur van deze merken leveren én installeren tegen zeer scherpe tarieven.

M Rental; dé leverancier voor licht- en geluidsinstallaties

Wij hebben de afgelopen jaren, voornamelijk bij horeca- en uitgaansgelegenheden, sportverenigingen en kantines verschillende mooie projecten uit mogen voeren op het gebied van licht en geluidsinstallaties. Wij denken met veel plezier mee over de installatie van efficiënte en multifunctionele geluidsinstallaties bij bedrijven. En, naast geluid is licht ook een erg belangrijke factor in bars, restaurants, kroegen, verenigingen en discotheken. Licht doet direct wat met de beleving van de mens en is daarom sfeerbepalend! M Rental adviseert u graag op het gebied van licht en geluid, en houdt daarbij uiteraard rekening met de uitstraling, sfeer en budget van het bedrijf.

Losse verkoop

U kunt bij M Rental ook terecht voor losse verkoop en verhuur van licht- en geluidsapparatuur:

– DJ Gear
– PA systemen
– Mobiele geluidsinstallaties
– PA mixers en mengpanelen
– In-ear systemen
– Draaitafels
– DJ Controllers
– DJ Mixers
– Microfoons & Draadloze microfoon systemen
– Hoofdtelefoons
– Flightcases & Flightbags
– Podium & Discoverlichting
– Bekabeling
– Truss en statieven

Verkoop en installatie door M Rental

Niet alleen voor horeca- en uitgaansgelegenheden, maar eigenlijk voor álle soort bedrijven kunnen wij de levering en installatie van licht- en/of geluidsapparatuur verzorgen. Wilt u meer weten over onze voorgaande projecten of bent u benieuwd op welke mogelijke manieren wij u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op! Op Facebook staan uitgebreide verslagen en foto’s van reeds opgeleverde sets.

Een greep uit onze projecten die wij hebben mogen leveren en installeren

van Speyck

Een schitterende wijn en bierspecialiteiten bar in Oud-Beijerland hebben wij voorzien van een moderne, goed klinkende geluidsinstallatie die makkelijk te bedienen is voor het personeel. Van Speyck is sinds 2015 geopend en heeft in al deze jaren nog nooit een storing gehad met het audio systeem, dat zegt genoeg over de kwaliteit!

ADO Den Haag

Voor de voetbalclub ADO Den Haag hebben wij een schitterende nieuwe lichtinstallatie geleverd. Door het eenvoudige gebruiksgemak van de professionele installatie kan er heel eenvoudig prachtige settings gemaakt worden met het licht.

Bar Paco

Een uniek project voor ons. Voor Bar Paco in Oud Beijerland hebben wij de complete licht en geluid installatie geleverd. Van achtergrondmuziek tot live bands en internationaal bekende DJ’s. Alles is mogelijk hier met de super professionele audio en licht installatie.

Restaurant Tante Sjaar

Tante Sjaar is een restaurant in Charlois (Rotterdam), waar gezelligheid en laagdrempeligheid hand in hand gaan. Wij hebben een mooie geluidsinstallatie geïnstalleerd zodat er op een aangename manier muziek gedraaid kan worden in het restaurant.

Nieuw in ons aanbod: de PB Muziekcomputer.

Muziekcomputer

De beste muziek met één druk op de knop! Onze muziekcomputers zijn makkelijk in gebruik, keuze uit honderdduizenden titels en elke dag automatisch nieuwe muziek. Geen stress meer want onze computers draaien ook zonder internetverbinding!

Horeca

Met onze muziekcomputer beschikt u over een geavanceerd muzieksysteem. Of het nu gaat om achtergrond muziek of feest met het uitgebreide DJ systeem, allemaal in één systeem! Elke dag worden de nieuwste titels toegevoegd en dat is volledig onbeperkt, u hoeft niks te wissen om iets toe te voegen.

Retail

Kies uit het ruime aanbod van professioneel samengestelde mood lijsten of radio stations zoals Skyradio, 10 gold, Radio 538 en SlamFM maar dan zonder reclame onderbrekingen! Ook is het mogelijk videoclips af te spelen op uw instore schermen afgewisseld met uw eigen promoties of die van leveranciers.

Easyplayer

U beschikt direct over een enorm up-to-date muziekarchief met alle hits van vroeger tot nu. Wij zorgen dagelijks voor de nieuwste actuele muzieklijsten in alle genres. Zo blijft de muziekcomputer elke dag voor de juiste muziek zorgen!

Meer weten hoe wij u van dienst kunnen zijn?