Licht, Geluid & Beeld

Verhuur

Bij M Rental kunt u terecht voor het huren van licht-, geluid- en beeldapparatuur voor beurzen, sprekersdagen, congressen en vergaderingen, maar ook voor grote evenementen zoals concerten en festivals. Daarnaast is het ook mogelijk om als particulier apparatuur te huren, bijvoorbeeld wanneer u gaat trouwen of als u een feestje organiseert.

Bij licht en geluid verhuur van M Rental kunt u denken aan het huren van losse speakers, microfoons, complete geluidssets, discolampen, lasers en zelfs hele lichtshows! Wanneer u licht- en geluidsapparatuur bij ons wilt huren, kan dit inclusief gespecialiseerde licht en geluidstechnicus die ervoor zorgt dat op uw locatie alles netjes wordt aangesloten. Zo heeft u hier geen omkijken naar en bent u ervan verzekert dat alles goed werkt!

Een Beamer of TV scherm huren voor uw beurs, presentatie of event?

Wilt u ervoor zorgen dat uw visuele boodschap perfect wordt gepresenteerd? Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat uw presentatie optimaal uit de verf komt, of het nu gaat om een kleinschalig evenement of een presentatie voor grote evenementen. Marvellous Rental is specialist in de verhuur van beamers en TV schermen. U heeft daarom bij ons een ruime keuze als het gaat om het huren van beamers, projectieschermen en TV schermen. Daarnaast komen wij het ter plekke ook voor u aansluiten, wanneer u dit wenst. Wij helpen u graag om de beste, meest professionele uitstraling voor uw beurs, evenement of presentatie te realiseren!

Licht

Licht is een super belangrijke en sfeerbepalende factor! Wij zorgen voor de uitstraling die jij voor ogen hebt met het evenement.

Geluid

Niks is vervelender dan een niet verstaanbare presentatie of slecht geluid. Wij zorgen voor het perfecte geluid bij de meest uiteenlopende evenementen.

Beeld

Je presentatie moet natuurlijk goed uit de verf komen. Door onze professionele displays, beamers en beamer schermen voegen wij daad bij het woord!

Meer informatie? Neem contact met ons op.