DJ | Offerte Aanvragen

Een DJ inhuren bij M Rental?

Een DJ kan je feestje maken of breken. Daarom werken wij uitsluitend met vakbekwame, professionele DJ’s. Wij hebben DJ’s voor bedrijfsfeesten, bruiloften, horecagelegenheden, verjaardagen en andere evenementen. Door onze persoonlijke service kijken wij altijd goed welke DJ op uw feest past. Al onze DJ’s beschikken over een enorm uitgebreide muziekbibliotheek om altijd in te kunnen spelen op de wensen van de klant.

Compleet met licht en geluid

Ons grote voordeel is dat wij een totaalaanbieder zijn. Met ons complete verhuur aanbod kun je bij ons niet alleen terecht voor het huren van een DJ. Wij verhuren licht, geluid en andere party benodigdheden om je feest compleet te maken. Onze apparatuur is altijd van topkwaliteit omdat wij het ontzettend belangrijk vinden dat je bruiloft, feest of evenement altijd door kan gaan. Mocht er op de locatie al toereikende apparatuur aanwezig zijn kunnen we je een scherper aanbod geven. 

Wensenlijst

Persoonlijke service, dat vinden wij super belangrijk. Wij nemen uitgebreid de tijd om samen met jullie de ideeën voor het evenement of bruiloft te bespreken en uit te werken. Ons persoonlijk wensen formulier is vervolgens de leidraad voor jullie feest.

Afstemming met de locatie

Wij nemen de afstemming over stroom en stekkers met de locatie voor jullie uit handen. Wij weten uiteraard precies wat we nodig hebben voor onze shows.

Altijd gegarandeerd de beste kwaliteit

Een DJ huren bij M Rental is altijd een succes! Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 op huren.nl. Wij zijn in 2018, 2019 & 2020 al de prijzen gevallen en uitgeroepen tot Huurtopper. Zo blinken wij uit in een uitstekende klantenservice, flexibele openingstijden en persoonlijke service.

Contact gegevens en meer info

Willen jullie je avond laten verzorgen door ons? Wij zorgen dan voor een enthousiaste allround DJ die al jullie vrienden, familie en andere gasten op de dansvloer krijgt. We bieden jullie een topavond inclusief licht en geluid voor een eerlijke prijs.

Enthousiast geworden van onze mogelijkheden en wil je nu lekker doorpakken? Neem contact met ons op of vul de offerte aanvraag in onderaan deze pagina!

Dit doet een DJ met uw feest!

DJ boeken?

Vul direct het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!