Entertainment

Een waanzinnig feest wil je natuurlijk niet aan het toeval overlaten! Het moet immers een onvergetelijk feest worden. De muziek en het entertainment zijn hierbij twee essentiële sfeerbepalende factoren die niet mogen ontbreken. M Rental weet deze factoren goed te combineren waardoor uw dansvloer gegarandeerd vol staat!

DJ

Ben je opzoek naar een professionele DJ? Wij hebben hem! Voor de meest uiteenlopende feesten en evenementen hebben wij geschikte, vakbekwame DJ’s!

DJ & Percussie

Je feest of evenement een live-feeling geven? Boek dan onze combinatie DJ & Percussie! Dit vormt een geweldige ritmische combinatie.

DJ & Sax

Ben je opzoek naar zo’n heerlijke Ibiza-vibe? De DJ en saxofonist zijn al jaren een super combinatie. Wij werken met top DJ’s en top muzikanten die elkaar perfect aanvoelen!

DJ & Zanger

Een zanger die indruk maakt op je gasten in combinatie met een professionele DJ? Deze combinatie zorgt voor sfeer, interactie en een volle dansvloer!

Zanger

Ben je op zoek naar een rasechte live artiest voor je bruiloft, feest of evenement? Wij hebben professionals met een hoogstaand repertoire!

Band

Met onze jarenlange ervaring in de muziekbranche kunnen wij uitstekend adviseren welke band het beste past bij jouw situatie! Wij regelen alles van A tot Z.

Entertainment huren: van DJ tot zanger óf allebei!

Qua entertainment hebben wij verschillende mogelijkheden, zo kunt u bij M Rental o.a. DJ’s, bands, zangers en zelfs complete drive-in shows met spectaculaire lichtshows huren.  Diverse mogelijkheden, van compact tot uitgebreid! En wat betreft muziekstijl zijn onze artiesten allround te noemen! Van Nederlandstalig, disco, house, jaren ’60 muziek of van alles wat? Wij luisteren uiteraard naar uw muzikale voorkeur!

Voor een echt onvergetelijk feest is een combi-pakket de leukste invulling. Want een DJ in combinatie met live muziek zorgt voor ongekende (muzikale) hoogtepunten! Denk bijvoorbeeld aan een DJ die alle plaatjes heerlijk aan elkaar draait samen met een zanger die zorgt voor het live entertainment! Of een DJ in combinatie met een saxofonist of percussionist! Niet alleen klinkt het fantastisch, het samenspel maakt uw feest ook net even wat specialer en sfeervoller.

Entertainment bedrijfsfeest

M Rental biedt voor elk soort feest of evenement passend entertainment, dus ook voor bedrijfsfeesten! Wij hebben al jarenlange ervaring met verzorgen van entertainment op bedrijfsfeesten. En dat niet alleen, wij hebben zelfs hele bedrijfshallen omgebouwd tot feestlocaties met compleet ingerichte tenten, licht & geluid en gepaste entertainment. Wilt u dit (of een deel hiervan) ook uitbesteden? Wij denken graag met u mee over alle mogelijke opties!

Entertainment bruiloft

De mooiste dag van jullie leven afsluiten met een fantastisch bruiloftsfeest? Of het nu gaat om een feestje in kleine kring of een knalfeest met alles erop en eraan, de muziek mag niet ontbreken. Voor een feestavond in intiemere sferen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zanger of bandje die jullie favoriete muziek zingt. Pakken jullie het groots aan en moeten alle gasten met de voetjes van de vloer? Ga dan voor een DJ in combinatie met live entertainment!

Benieuwd naar de mogelijkheden?