Just Franky

Entertainer puur sang!

Een rasechte Rotterdammer die zijn muzikale carrière al vrij jong begon als Drummer van de Marvellous Showband en vele jaren behoorde tot het top segment van de Nederlandse muziek scene.

in 2003 gestopt met drummen om zich totaal te richten op een solo carrière als zanger / entertainer en inmiddels een van Nederlands meest gevraagde Zanger-Entertainer is onder de artiesten naam “Just Franky”

op drums

Een avond om nooit te vergeten

Met zijn uitermate professionele, internationaal georiënteerde repertoire zorgt hij voor een optreden waar iedereen nog lang over napraat. Vol gevoel, passie, emotie en klasse.

Een “exclusieve” stem, een rasechte “live” artiest, een hoogstaand repertoire en een grenzeloze ambitie zijn de krachten van Zanger-Entertainer Just Franky. Na zoveel jaar in het vak is Just Franky een vaste waarde geworden in zowel binnen als buitenland. Een absolute meerwaarde tijdens uw evenement. Laat u verrassen door deze artiest die uw programma een andere dimensie geeft. Gala-events, bedrijfsfeesten, restaurants en andere evenementen, daar scoort Frank op zijn best.

Dit is: JUST FRANKY!

Just Franky boeken?

Wilt u deze top zanger en entertainer boeken voer dan direct het contactformulier en maak van uw feest een avond om nooit te vergeten!