Verhuurcatalogus

Snel iets nodig? Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor jouw feest of evenement.

Diensten voor evenementen

Ben je op zoek naar aankleding, catering, licht & geluid of entertainment voor jouw evenement?
Bekijk onze diensten

Totaaloplossing nodig?

M-Rental heeft totaalpakketten voor allerlei verschillende evenementen. Van bruiloften en bedrijfsfeesten tot tuinfeesten.
Bekijk de mogelijkheden

Verhuurcatalogus

44.50

Mandeville statafel XL eikenhout

Beschrijving

Mandeville meubel lijn
Mandeville is een prachtige lijn gemaakt van duurzaam eikenhout. De ambachtelijke meubels zijn in een handomdraai in elkaar te zetten en weer in te klappen. Door dit unieke folding systeem staat het meubilair in enkele seconden en heb je geen gedoe met losse onderdelen. Mandeville is stoer, ambachtelijk, snel, sterk en vooral heel mooi!

Economisch 
Van het kleine meubilair zoals de barkruk tot de grote tafels van 2 meter, ze zijn allemaal makkelijk hanteerbaar en ook nog eens zeer economisch, door het kleine formaat bij inklappen neemt het weinig ruimte in bij transport.

Nederlands product
De Mandeville lijn is een volledig Nederlands product! De meubels worden volledig ontworpen en ambachtelijk gemaakt in Nederland.

Toepassingen
Door de handelingssnelheid van dit meubilair is het uiteraard uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Wat dacht je van een prachtige dinertafel in een landelijke stijl op je bruiloft? Een stoere meeting / vergadering in een polderlandschap? Of prachtige eikenhouten statafels met bijbehorende krukken op een beurs? Je kunt werkelijk alle kanten op.

Extra informatie

Lengte

150 cm

Breedte

75 cm

Hoogte

110 cm

Offerte aanvraag

Voeg de producten toe aan je winkelwagen. Wanneer je klaar bent, kun je hier je offerte aanvraag bevestigen.

Terug naar winkel