Onze diensten

M Rental, de partyservice die echt alles in huis heeft!

Wij zijn uw totaalleverancier voor alles wat u maar nodig kunt hebben voor uw feest of evenement. Wij verzorgen al vele jaren o.a. bruiloften, bedrijfsfeesten, autoshows en catering. Met de komst van M Rental bundelen we al deze diensten bij één aanbieder, één aanspreekpunt. Zo kunnen wij een compleet plaatje aanbieden voor uw feest of evenement, dat is wel zo overzichtelijk!

Mrental

ENTERTAINMENT

Wij hebben een ontzettend groot aanbod in entertainment. Door onze expertise kunnen wij bij zeer uiteenlopende evenementen goed entertainment bieden. Van lounge tot een volle dansvloer.

LICHT, GELUID & BEELD

Licht, geluid of beeld nodig voor je evenement? Dat moet natuurlijk top geregeld zijn. Wij hebben vakbekwaam personeel en professionele apparatuur zodat je niet voor verassingen komt te staan!

CATERING & PARTYVERHUUR

Lekker eten op je feest of evenement, een biertap, bediening of even iets heel anders: De Foodtruck. Wij hebben het allemaal! Je kunt bij ons terecht voor een complete catering of losse party verhuur.

AANKLEDING FEESTLOCATIE

Een locatie ombouwen tot feestlocatie? Geen probleem! Denk bijvoorbeeld aan het ombouwen van een boerenschuur tot trouwlocatie en de inrichting van een partytent. Het eindresultaat zal schitterend zijn!

TROUWEN

De belangrijkste dag van je leven wil je natuurlijk niet aan toeval overlaten? M Rental is de perfecte partner om alles vlekkeloos voor je te verzorgen. Van top entertainment en de catering tot de aankleding van de locatie.

VERKOOP & INSTALLATIE

Wij leveren vaste licht & geluid installaties voor horeca zaken en andere ondermeningen. Van eerste kennismaking tot oplevering zorgen wij voor duidelijke afspraken, communicatie en kwaliteit!

Heeft u specifieke vragen?